Sistemul de supraveghere video al Lugojului a fost pus în funcțiune

Zeci de camere de luat vederi au fost legate la sistemul de supraveghere al traficului de pietoni și mașini la Lugoj. Sistemul este comandat din sediul Poliției Locale Lugoj, acolo unde agenții supraveghează în fiecare moment străzile din oraș, acolo unde au fost montate camerele de luat vederi.

Zonele supravegheate sunt în special cele centrale, cum sunt Piața I.C. Drăgan, Zona Unic, primăria, Piața Agroalimentară “Timișul”, marile artere de circulație și unele zone din fața unor sedii de instituții publice sau școli.

“Implementarea sistemului de supraveghere video cu certitudine va fi un plus în asigurarea unui climat de ordine și liniște publică pe raza Municipiului Lugoj”, spun cei de la Poliția Locală Lugoj.

Sistemul de supraveghere video al orașului a fost de mai bine de doi ani în planurile administrației locale, fiind alocate sume importante de la bugetul local pentru cumpărarea de camere performante și a centrului de comandă în sine. De câteva zile acesta a fost pus în funcțiune.

Magazin haine sport Femei si Copiisursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *