SITUAȚIE COMPLICATĂ LA FOTBAL

Primarul Francisc Boldea a susținut astăzi o ședință cu reprezentanții celor două echipe de fotbal din Lugoj, una de Liga a IV-a și cealaltă de Liga III-a, pentru a stabili în ce direcție se îndreaptă fotbalul lugojean. Situația nu este deloc una ușoară la fotbal, după cum însuși primarul a declarat. La Liga a III-a se încearcă încropirea unei echipe din juniori, având în vedere că majoritatea jucătorilor care au încheiat campionatul trecut la echipa lugojeană au ales alte destinații.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

Domnul Cosmin Petruescu după patru ani și mulți bani băgați în fotbal ne-a lăsat cu trei jucători. S-a pârjolit tot, s-a distrus tot. Într-o lună de zile nu mai avem decât trei jucători, ditre care doar pe doi ne putem baza că au mai jucat în Liga a III-a. E foarte greu în aceste condiții să ai vreo pretenție de la viitor. Să termini campionatul și să iei majoritatea jucătorilor și să-i duci la ASU Poli sau la alte comune mi s-a părut un gest regretabil, dar viața merge înainte și săptămâna trecută le-am dat o săptămână pentru a încropi o echipă de fotbal și în Divizia C și în Divizia D.

De asemenea, primarul a declarat că dacă în primele cinci etape echipa de Liga III-a nu dă randament, aceasta va fi retrasă din campionat.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

Până la această oră și la Liga a III-a și la Liga a IV-a am luat următoarea decizie: Echipa de Liga a IV-a s-a înscris în campionat până la 1 august și a avut de plătit cartonașele galbene din ultimii doi ani care nu au fost plătită, în valoare de 3000 de lei, iar echipa rămâne înscrisă în campionat. De asemenea, echipa de Liga a III-a rămâne în Liga a III-a, urmând ca după cinci etape să analizăm din nou situația și să vedem dacă rezistăm sau nu în în acest eșalon. Pentru că e deosebit de greu ca într-o lună de zile să faci o echipă și să obții performanță, pentru că altfel e nu are rost să cheltuim banii.

Așadar, dacă în primele cinci etape echipa de fotbal angrenată în Liga a III-a, pregătită de Ilie Rotaru, nu obține rezultate, atunci aceasta va fi retrasă din campionat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *