Slujbele de Crăciun se pot desfăşura în interiorul şi în exteriorul bisericilor.

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anunţă că slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Tănase a mai spus că autorităţile caută soluţii pentru respectarea măsurilor anti-Covid.

ie nationala femei modele noiSecretarul general al Guvernului a scris un mesaj pe Facebook prin care anunţă că slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

„Am vorbit săptămâna aceasta cu reprezentanţii Secretariatului de Stat pentru Culte şi cu cei ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Identificăm împreună soluţii prin care Crăciunul să poată fi sărbătorit creştineşte la biserică. Reprezentanţii cultelor religioase susţin şi ei că trebuie să se respecte toate măsurile de combatere a pandemiei, deoarece suntem cu toţii conştienţi de nevoia de a proteja sănătatea românilor. Astfel, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor. Doamne ajută”, este mesajul postat pe Facebook de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.
mediafax.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *