Sorin Grindeanu intervine în scandalurile din PSD şi cere unitate în partid

Fostul premier şi preşedinte al PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a transmis un mesaj foştilor colegi din partid, prin care le cere să înceteze luptele interne. Timişoreanul anunţă din nou că este dispus să se implice înr-un “proiect serios”.

Printr-o postare pe Facebook, Sorin Grindeanu le-a cerut PSD-iştilor să înveţe din greşeli şi să termine cu răfuielile interne. Intervenţia fostului premier vine a  doua zi după ce Marcel Ciolacu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PSD, vorbind şi de necesitatea organizării cât mai rapide a unui congres, imediat după terminarea stării de alertă.

Decoratiuni Vaze si Ghivece Banci CASA si GRADINA Mesajul lui Grindeanu vine şi pe fondul unor tot mai dese atacuri din interiorul partidului la adresa preşedintelui interimar. De altfel, Ciolacu a anunţat că şi l-ar dori în echipă pe Grindeanu. Şi “apoliticul” preşedinte al ANCOM a lăsat de mai multe ori de înţeles că vrea să se întoarcă în PSD. Unde şi-ar fi dorit chiar funcţia de preşedinte. Mesajul integral al lui Grindeanu:

”E timpul să învățăm din greșeli. Și sa nu le mai repetăm. Romania are nevoie de lideri puternici, cu viziune si care pot da o alta direcție decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori vedem în alte părți, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetență. Oamenii așteaptă altceva. Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt si voi ramane un om cu valori profunde de stânga, voi susține si ma voi implica intr-un proiect serios, corect si bazat pe necesitățile reale ale societății românești. Vreau să cred ca adevărații social democrati înțeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul in care jumătate dintre români au incredere. Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața catre oameni”. 

sursa: debanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *