Soţ şi soţie, morţi într-un accident înfiorător, din cauza vitezei excesive!

În urmă cu foarte puţin timp, s-a petrecut un accdeint rutier grav, în care doi oameni au murit pe loc, iar altul a fost rănit.

S-a întâmplat pe raza localităţii Crușovăț din judeţul Caraş-Severin, unde două maşini, în care erau în total, şase persoane, s-au ciocnit violent.

Impactul a fost extrem de puternic, unul dintre autoturisme fiind aruncat în parapetul din piatră de pe marginea drumului.“Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 61 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pe fondul unui carosabil umed, într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și pătrunzând pe celălalt sens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din direcția Orșova – Caransebeș, condus de un bărbat de 44 de ani”, anunţă IPJ Caraş-Severin.

În urma impactului, şoferul de 61 de ani și pasagera de pe scaunul din dreapta, o femeie de 52 de ani, au murit pe loc. Cele două victime erau soţ şi soţie.

Un pasager din maşina care circula regulamentar a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

Circulația în zonă se desfășoară pe o singură bandă de mers. Se estimează reluarea traficului în condiții normale în jurul orei 17.

sursadevest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *