SPA-UL MAI AȘTEAPTĂ

Lugojenii vor mai trebui să aștepte până când vor face baie în bazinul acoperit. Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului  și cel caruia i-a fost repartizată lucrarea în această vară susţine că procedurile de încheia contractul cu constructorul sunt mai anevoioase şi durează mai mult decât lucrările care ar mai fi de executat. La bazinul acoperit ar mai fi de lucru. Trebuie puse în funcțiune două echipamente pe care trebuia să le pună fostul constructor. Reprezentanții Primăriei au constat că ele lipsesc și chiar au câștigat un proces cu constructorul, în urma căruia un executor jucătoresc a întreprins recuperarea bunurilor.

Cristian Galescu- viceprimarul Lugojului (PSD)

Situația la bazinul acoperit este următoarea. Noi am trimis notificări constructorului în vederea rezilierii contractului cu dânsul, din cauza faptului că nu și-a îndeplinit obligațiile. Din păcate nu am primit de la ei niciun fel de răspuns. Orice adresă a noastră s-a returnat fără niciun fel de răspuns. Urmează ca în perioada următoare să convocăm o comisie de recepție prin adrese către constructor, către proiectant, către toți cei implicați în acea lucrare, pentru a stabili exact nivelul lucrărilor care s-au efectuat la bazin și a vedea în continuare cum vom proceda. După ce vom avea comisia de recepție și vom constata cu exactitate ce este sau ce nu este acolo, urmează să facem o expertiză tehnică care să stabilească exact tot ce s-a realizat sau nu s-a realizat la acel bazin, și apoi procedura de a atribui altui constructor ce a mai rămas de executat din acea lucrare.

Cristian Galescu nu a putut să preconizeze o dată exactă până când lucrările vor fi finalizate în întregime și lugojenii vor putea să facă baie în bazinul acoperit, întrucât există niște proceduri legale care durează și care nu depind doar de primărie, spune acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *