Străzile din Lugoj spălate cu clor, dezinfecție și la Primărie

Primăria Lugoj a decis, de astăzi, să spele străzile principale și intens circulate din municipiu, cu o soluție dezinfectantă.

O mașină, dotată cu instalație de stropit, folosită în anii trecuți de fosta societate Salprest, a circulat dimineață prin oraș udând asfaltul.

Acțiunea vizează și drumurile ce duc la principalele supermarket-uri.

“Este una dintre măsurile luate pentru limitarea contaminării cu virusul gripal Covid-19. Soluția folosită este apă cu clor”, a comunicat Primăria Lugoj.

Dezinfectarea străzilor va continua și în zilele care vor veni. Dacă situația o impune, în perioada următoare se pot lua și alte măsuri, apelându-se chiar și la restricționarea circulației rutiere.

Municipalitatea nu a acționat însă în zona locurilor de joacă, însă a stabilit un program de dezinfecție, care va începe astăzi, de la ora 18, cu complexele din parcurile orașului.

„Începând de mâine ne vom ocupa de toate celelalte complexe de joacă din oraș, după care vom trece la dezinfectarea zonelor de promenadă de pe malul râului Timiș, incluzând băncile”, a precizat viceprimarul Cristian Galescu.

Și la sediul Primăriei Municipiului Lugoj a avut loc o acțiune de dezinfecție. În cadrul acestei activități de prevenție au fost dezinfectate toate spațiile din instituție în care se lucrează cu publicul dar și casa scărilor, birourile precum și Sala de Consiliu.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *