Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

Sute de imunizări în prima zi a etapei a doua de vaccinare anti-COVID în Timiș.

Sute de persoane s-au vaccinat, astăzi, în Timiș, în prima zi de imunizare a celor înscriși în cea de-a doua etapă a campaniei.

În Timișoara sunt deschise două centre de vaccinare. La cel de la Spitalul CFR pot fi imunizați 180 de oameni într-o zi, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Adela Filipescu.

bluze cu gluga barbati Magazin BIG MagCel de-al doilea centru de vaccinare funcțional în Timișoara este deschis la Iulius Mall, unde sunt două fluxuri de imunizare. Acolo, medicii pot vaccina cel mult 10 pacienți pe oră.

În Timiș sunt deschise centrele de vaccinare de la spitalele din Deta, Făget, Sânnicolau Mare și Lugoj și cele de la Dumbrăvița și Ghiroda.

În cadrul etapei a doua de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Timiș au fost ocupate toate locurile disponibile până pe data de 28 ianuarie, a declarat prefectul județului Timiș, Liliana Oneţ, care s-a imunzat la Spitalul CFR Timișoara.

Aceasta a afirmat că pe platforma online au fost programate circa 6.800 de persoane din categoriile eligibile, în funcție de numărul de doze repartizate în acest interval județului Timiș.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot înscrie în continuare pe platformă, urmând a fi programate după data de 28 ianuarie, când vor fi disponibile noi doze de vaccin.

De la începutul etapei întâi în Timiș au fost imunizate aproximativ 10.000 de persoane, iar în ultimele 24 de ore au fost făcute 459 de vaccinuri, dintre care 252 reprezintă doze de rapel.
radiotimisoara.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...

Stiri

În acest an se va face trecerea la ora de vară 2021, poate pentru ultima dată. Este momentul în care ceasurile trebuie date înainte...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...