Connect with us

Ce cauti astazi ?

Diverse

Te-ai plictisit de vechiul tău telefon? Descoperă cum îl poți îmbunătăți în TREI pași simpli!

Din păcate pentru unii sau din fericire pentru alții, în fiecare lună, apare cel puțin un model nou de telefon. Însă, puțini sunt cei care își permit să îl înlocuiască pe cel vechi de fiecare dată când găsesc ceva mai bun. În medie, un om își schimbă smartphone-ul după  aproximativ doi ani. Tocmai de aceea, sunt esențiale mici trucuri care să îl mențină în permanență atrăgător.

Află ACUM cei trei pași care îți vor transforma telefonul vechi într-unul nou!

Vestea bună vine din partea specialiștilor care garantează că poți obține rezultatul mult dorit chiar și cu bani puțini. Așadar, fii atent și urmează sfaturile de mai jos, dacă vrei să ai un telefon nou fără să îl înlocuiești pe cel vechi.

1. Elimină toate imperfecțiunile – indiferent de model, orice telefon arată mult mai bine atunci când este îngrijit ca la carte. De exemplu, dacă are ecranul spart ar trebui să fie înlocuit, iar ulterior, să fie protejat cu o folie de sticlă, pentru a nu ajunge din nou în service. Mai departe, trebuie să te ocupi de zgârieturile de pe suprafața carcasei. Acestea trebuie să fie eliminate cu orice preț. Există metode simple care pot fi puse în practică doar cu produse pe care le ai deja, cu siguranță, în locuința ta.

 2. Cumpără accesorii pentru telefonul tău – vestea bună este că accesoriile nu doar că înfrumusețează telefonul, ci îl și protejează. De exemplu, există huse pentru diferite modele de la Samsung sau Apple care te vor ajuta să obții garantat ambele avantaje. Însă, nu te limita doar la atât. La modă sunt și pop socketurile, și în cazul acestora este la fel. În primul rând, vor oferi un aspect mai cool smartphone-ului tău, iar în al doilea rând, te vor ajuta să îl ții mult mai bine în mână și să îl ferești de eventualele accidente care ar putea să îl pândească.

3. Instalează aplicațiile care sunt în trend – chiar și un telefon vechi poate fi dotat cu ultimile aplicații apărute. Așadar, ca să simți cu totul noutatea, nu te limita doar la aspectul exterior, ocupă-te și de interiorul acestuia. Poți urmări trendurile pentru a te asigura că ești în pas cu ele. Mai mult decât atât, este important să ții cont și de fotografia pe care o alegi pentru dispaly, atât pentru cel principal, cât și pentru cel de blocare. Indicat este să alegi două imagini diferite. Însă, totuși cel mai important este să ții cont de calitatea și de mesajul pe care îl transmit. Potrivit zvonurilor, din acest an nu mai sunt la modă pozele cu propria persoană. Așadar, ar fi bine să alegi fotografii abstracte sau care afișează diferite peisaje.

Acum că ai aflat cum să îmbunătățești aspectul vechiului tău telefon, a venit timpul să nu te mai gândești la ultimul model apărut și să te mulțumești cu ceea ce ai deja! Gândește-te că astfel vei economisi o sumă mare de bani, care poate fi investită cu succes în altceva.

Sursă foto: Shutterstock.com

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...