Telecabina spre Cetatea Deva, Aqualand, creșa și cluburile de seniori, închise.

Telecabina care urcă pe Cetatea Deva, Complexul acoperit de piscine Aqualand, cluburile de seniori şi creşa din Deva îşi vor suspenda activitatea în perioada 12-22 martie, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu coronavirusul COVID-19, decizia fiind luată miercuri de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Deva.

De asemenea, în perioada 12 – 31 martie vor fi anulate spectacolele şi alte evenimente culturale programate la Centrul Cultural ‘Drăgan Muntean’ Deva, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade. Toţi cei care au cumpărat bilete la spectacole vor primi banii înapoi, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva.

De asemenea, accesul la ghişeele Direcţiei de Evidenţa Persoanelor şi Starea Civilă va fi limitat la trei persoane, în acelaşi timp. Programările de orice fel se vor face on-line.

‘Căsătoriile se vor desfăşura în prezenţa a maximum 10 persoane, cu obligaţia ca acestea să folosească substanţele dezinfectante puse la dispoziţie anterior intrării în sala de oficieri’, precizează Primăria Deva.

sursa:radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *