TEREN DE HANDBAL ÎN ZONA ȘTRAND

Primăria Municipiului Lugoj intenționează să refacă fostul teren de handbal, care a aparținut Bazei “Timișul”. Proiectul urmează să fie realizat tot în cartierul Ștrand. Terenul a dispărut odată cu demolarea Bazei “Timișul”, în locul căreia a fost ridicat bazinul acoperit, care a fost recepționat în 2016.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

M-am gândit ca vis-a vis de unde a fost terenul Timișul, este în ștrand un teren cu iarbă cam distrus. Vreau să refac terenul de handbal acolo, cu un grilaj de cinci metri, grilajul să fie închis și deasupra, cu nocturnă și cu 150 de locuri în tribună. Tribuna va fi pe o singură parte, unde încap 150 de locuri, cu două sau trei rânduri de scaune, în așa fel încât handbalul să-l mutăm vara de la Sala Sporturilor “Lavinia Miloșoviciîn parc, pentru că va fi foarte multă lume, e aproape de Sala de Lupte. Zona Ștrand va fi una cu bazin acoperit, cu terenul de sport, va fi o zonă frumoasă, cred eu

Administrația lugojeană va aloca 300.000 de lei pentru acest proiect, care se dorește încheiat până la toamnă, pentru a se putea face licitația pentru execuție. Primarul Lugojului aproximează ca lucrările să fie gata până în vara anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *