Connect with us

Hi, what are you looking for?

Externe

Teste obligatorii pentru toți cei care se întorc în Germania.

„Oricine ar trebui să fie testat pentru Covid atunci când se întoarce în Germania din străinătate. Chiar și cei care au fost complet vaccinați sau și-au revenit din Covid”. Declarația a fost făcută sâmbătă de șeful Asociației Medicale Mondiale din Germania. Declarația a fost publicată în The Local.

Decoratiuni Gradina si Terasa din Ciment Magazin Big MagFrank Ulrich Montgomery a spus că un astfel de pas ar fi rezonabil. S-a referit la numărul tot mai mare de cazuri de „așa-numita evadare” a vaccinului. Sunt cazuri în care unele persoane încă se infectează simptomatic în ciuda vaccinării.

„Toată lumea, fără excepție, care ajunge în țară trebuie să prezinte un test Covid negativ. Inclusiv cei care au fost vaccinați și / sau s-au recuperat de la Covid”.

Începând cu 1 august, toți cei peste 12 ani – dacă nu au fost vaccinați sau nu s-au recuperat de la virus – trebuie să prezinte un test negativ la întoarcerea în Germania. Indiferent dacă au călătorit cu avionul, trenul sau mașina.

„Dacă vă puteți permite o călătorie în străinătate, vă puteți permite un test rapid”, a spus Montgomery.

Mai multe drepturi pentru persoanele vaccinate

Pe lângă faptul că a solicitat testarea obligatorie pentru toți călătorii, el a spus că dorește să vadă și mai multe drepturi oferite persoanelor vaccinate. Astfel, va crește nivelul de vaccinare în țară.

sandale de vara dama magazin big magEl a evidențiat exemplul Franței ca dovadă că acest lucru a funcționat bine. „Nu mai poți merge la un restaurant sau la cinema acolo dacă nu ai fost vaccinat”, a spus el.

Deși numărul din ce în ce mai mare de cazuri Covid constituie o preocupare, el a spus că faptul că aproape două treimi din populație au fost acum vaccinate înseamnă că „nu va fi la fel de zgomotos ca anul trecut, dar este totuși îngrijorător. Pentru că încă avem un decalaj uriaș de persoane nevaccinate în grupa de vârstă 18-59 de ani ”.

El a spus că totul ar trebui făcut pentru a încuraja persoanele nevaccinate: „Dar bonusurile, berea gratuită sau cârnații nu vor fi de folos, ci doar drepturile pentru persoanele vaccinate”.

Ciorapi si Dresuri Femei Magazin Big Magstiripesurse

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stiri

Începând de luni, municipiul Timișoara intră în carantină timp de 14 zile alături de comunele periurbane Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Instituirea carantinei...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...