Tezele școlare ar putea fi eliminate

Tezele școlare ar putea fi eliminate, au anunțat ieri responsabilii din Ministerul Educației.

Sunt avute în vedere mai multe variante, în funcție de scenariul în care se află unitățile de învățământ.

CITEȘTE ȘI: [VIDEO] Medicii i-au dat bandajele jos unui cerşetor.

snekersi femei modele noi Magazin BIG MagAstfel, în unele cazuri aceste teste ar putea fi susținute ca eseu, care să fie transmis online.

„Am analizat posibilitatea susținerii tezelor semestriale indiferent de scenariul pe care îl avem, pentru că aceste teze sau lucrări scrise semestriale sunt prevăzute în regulamentul cadru de organizare și funcționare al unităților de învățământ”, a declarat Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației.

Aceasta a mai adăugat în cadrul unei conferințe de presă că în această perioadă sunt în analiză mai multe variante de susținere a tezelor.

De exemplu, elevii care învață în scenariul galben să susțină aceste lucrări atunci când aceștia vin la clasă. Pentru școlile aflate în scenariul roșu o variantă ar fi ca subiectele să fie adaptate în funcție de disciplină, însă acestea sunt doar o variantă de lucru, decizia fiind luată numai după o consultare cu sindicatele din învățământ, părinți și elevi.

În ceea ce privește testele de de antrenament pentru Evaluarea Națională, Luminița Barcari a declarat că acestea urmează să fie elaborate, iar ulterior publicate pe site-urile Ministerului Educației și Cercetării.
romania-actualitati.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *