Ținute de birou în această toamnă: Combinații reușite între clasic și modern cu bani puțini

Toamna vine cu multe provocări, mai ales dacă mergi la birou zi de zi și trebuie să găsești combinații vestimentare reușite.

Dacă nu mai vrei să porți aceleași haine și îți dorești să modernizezi ținutele de zi cu zi, nu trebuie să îți faci griji pentru că îți vei schimba întreaga garderobă, ci, mai degrabă, ai putea să folosești ce ai deja pe lângă câteva piese moderne, care se poartă în această toamnă. Astfel, nici bugetul tău nu va avea prea mult de suferit.

Cum să faci combinații de toamnă din haine clasice și moderne pentru mersul la birou

Rochia purtată cu o pereche de cizme cu toc mic

Dacă ai destule rochii clasice, nu mai este cazul să investești în altele noi, însă poți miza pe o pereche de încălțări pentru sezonul rece. Iar cum anul acesta se poartă cizmele cu toc mic, aceasta poate fi o combinație care să îmbine perfect clasicul cu modernul.

Totuși, având în vedere că tot anul se poarta hainele tricotate, dacă nu ai nicio astfel de piesă în garderobă, te poți gândi la o rochie ideală pentru toamnă, din materiale călduroase. Una dintre cele mai apreciate este cea de tip pulover.

Pantalonii negri cu un pulover albastru

Ca orice femeie care știe că din ținuta de serviciu nu trebuie să lipsească o pereche de pantaloni negri, sigur vei avea una în șifonier. Dacă în această toamnă vrei să le dai un suflu nou, cel mai bine s-ar potrivi cu un pulover modern.

Pentru că vei vrea să folosești un element specific anului acestuia, o propunere bună ar fi să alegi culoarea lui 2020: albastrul. Astfel, îți va fi foarte ușor să porți aceste două piese vestimentare împreună.

Sacoul clasic îl poți purta cu fuste midi

Un alt clasic al ținutei de birou este sacoul. În funcție de culoarea acestuia, îi poți asorta una sau mai multe fuste midi sau tip creion, care sunt la modă în această toamnă. Și aici, la fel ca în cazul rochiilor, poți opta pentru materiale de calitate, care se remarcă de obicei prin textura bogată.

Accesoriile noi

Dintre piesele pe care trebuie să le schimbi mai des fac parte accesoriile. O pereche de cercei, o brățară, un inel sau o geantă nouă vor da întotdeauna un aer fresh oricărei ținute, oricât de clasică ar fi.

Așadar, nu ezita să îți ,,îmbogățești’’ garderoba și cu astfel de piese anul acesta. Poți miza cu succes tot pe culoarea anului, care, fiind una destul de comună, nu se va demoda prea curând.

Nu este deloc dificil să creezi ținute pentru birou combinând piesele clasice cu cele moderne. Mai mult de atât, nu trebuie nici să faci sacrificii financiare prea mari pentru a da un aer proaspăt garderobei tale, mai ales că unele dintre haine pot fi purtate inclusiv când ieși în oraș. Așadar, atunci când te hotărăști să schimbi ceva la vestimentația pentru serviciu, poți lua în calcul doar câteva mici achiziții.

Sursa foto: Pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *