Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politică

TITU BOJIN este candidatul ALDE pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș

Astăzi, 5 august 2020, Titu Bojin, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, a devenit membru ALDE și va fi susținut la alegerile locale pentru o nouă candidatură la Consiliul Județean Timiș.

,,Întotdeauna am fost un om de centru-stânga și știu că ALDE, partid liberal autentic, își asumă și promovează măsurile sociale și consider că este partidul în care îmi pot desfășura în continuare activitatea politică și de susținere a mediului antrepenorial în județul Timiș.

Îmi doresc acum, în bătălia pentru alegerile locale, ca intenția ridicată de vot pe care mi-o acordă timișenii mei, așa cum arată sondajele de opinie din ultima perioadă, să o confirm în ziua votului și să reușesc să obțin, împreună cu ALDE, președinția Consiliului Județean Timiș.

Le promit tuturor timișenilor că și eu, și colegii mei din ALDE care îi vor reprezenta alături de mine în Consiliul Județean, dar și în Consiliile Locale și în funcțiile de primari, vom duce la îndeplinire tot ceea ce am promis. Iar eu, personal, îi asigur pe timișeni, că am rămas același om pe care-l cunosc și îl respectă de ani de zile.

În continuare voi milita pentru o coagulare a tuturor energiilor pe zona de centru-stânga și îi chem alături de mine și de echipa ALDE, pe foștii mei colegi, pe cei care vor ca Consiliul Județean Timiș să redevină un factor al dezvoltării administrative și economice.

Apreciez deschiderea manifestată de liderul ALDE, domnul Călin Popescu Tăriceanu și sunt decis să merg la victorie,, a declarat Titu Bojin după înscrierea în ALDE.

Cu o vastă experiență politică, Titu Bojin s-a remarcat în administrația din Județul Timiș prin funcțiile deținute, de Președinte al Consiliului Județean Timiș (2012-2016) dar și primar la Remetea Mare în mai multe mandate, în prezent fiind consilier județean, se mai arată în Comunicatul ALDE Central.

Din acest moment, bătălia pentru șefia CJT se ascute vizibil și orice rezultat poate fi posibil, ba mai mult, consider că fostul președinte al CJT, Titu Bojin are șanse considerabile de victorie dacă alegătorii vor vota pentru performanță administrativă, solidaritate socială și dezvoltare economică durabilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...