Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politică

Titu Bojin hotărât să-și asume candidatura la Președinția Consiliului Județean Timiș

Într-o perioadă în care se definitivează candidaturile pentru alegerile locale, este firesc să se realizeze și alianțele electorale, centru-stânga și dreapta.

La nivelul județului Timiș există mai mulți doritori a intra intr-o cursă electorală, ați observat că am folosit termenul doritori și nu cel de candidați, pentru că foarte puțini dintre ei au notorietatea necesară, nemaivorbind de realizările ce trebuie să stea la baza unei asemenea candidaturi.

Colanti Bumbac Dama Treisfert Sport Modele NoiUnul dintre candidații cu șanse reale în câștigarea președinției județului,conform celor mai multe dintre sondaje,Titu Bojin, și-a reafirmat, într-o postare pe pagina sa de facebook, hotărârea de a candida pentru funcția de Președinte al Consiliului județean Timiș, poziție pe care a mai deținut-o și care s-a soldat cu rezultate importante pentru dezvoltarea județului, fapt apeciat de mulți timișeni, primari și conducători de instituții județene și locale.

Iată postarea lui Titu Bojin:

,,Dragi prieteni,

Așa cum am anunțat, sunt decis să îmi asum candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș la viitoarele alegeri locale. În acest sens, am purtat discuții, zilele acestea, cu reprezentanții formațiunilor de centru-stânga în ideea construirii unei alianțe electorale capabile să intre în competiție cu PNL. Din punctul meu de vedere a sosit momentul ca PSD, Pro România, ALDE, UNPR, dar și alte formațiuni politice să dialogheze deschis și transparent pentru a oferi cetățenilor o alternativă la actuala guvernare. Consider că experiența pe care o am în administrație și management de mai bine de două decenii, la care se adaugă proiectele majore finalizate atât la ABA Banat, dar și în mandatul trecut de președinte al CJT sunt argumente pentru o nouă candidatură. Am luat această decizie în urma propunerilor venite din partea unor primari, consilieri județeni și locali, dar și din zona exponenților electoratului de stânga din județ.


 
Vă mulțumesc și dumneavoastră celor care accesați această pagină și îmi transmiteți mesaje de sprijin, idei, propuneri. Vă promit că niciodată nu voi abandona social-democrația, singura doctrină care vine în sprijinul tuturor cetățenilor și nu doar a unor privilegiați ai vieții.

Cu prietenie!,,

Ar fi timpul ca și în județul Timiș, partidele de centru-stânga să se hotărească cu cine vor merge în alegeri fiind cunoscut faptul că până acum au existat luări de poziție și anunțuri de candidaturi ,,cu jumătate de gură,,, care nu au primit confirmarea oficială a partidelor ci doar declarații de susținere a unor candidați din partea unor lideri politici fără a avea greutatea unei poziții oficiale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...