Trafic intens la frontiere

Traficul la frontierele României este intens în această perioadă, o dată cu relaxarea unor restricţii impuse de pandemie. Peste 93 de mii de persoane au trecut prin punctele de control de la nivelul întregii ţări, în ultimele 24 de ore. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 47 de mii de persoane, cu 19 mii de mijloace de transport.

magazin genti si posete dama din pieleFrontiera cu Ungaria rămâne cea mai tranzitată, cu peste 55 de mii de persoane, din care aproape jumătate au intrat în ţară. În urma verificărilor efectuate de specialişti, au fost trimise în izolare sau în carantină peste 1.800 de persoane. Principalele puncte de trecere în care a fost luată această măsură sunt Nădlac 1 şi 2, Borş, Petea şi Vărşand. Poliţia de Frontieră precizează că lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

În prezent, traficul se desfăşoară fluent, fără timpi de aşteptare. Instituţia recomandă folosirea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, pentru a evita aglomeraţia.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *