TRAMTUR A PLECAT ÎN CIRCUIT

Tramvaiul turistic al Timișoarei circulă, începând de duminică, pe străzile orașului. Prima cursă a avut ca punct de plecare Piața Libertății și pe tot parcursul zilei, călătorii s-au bucurat gratuit de plimbarea prin zonele istorice ale capitalei Banatului. Tramvaiul turistic este pus la dispoziția călătorilor de Societatea de Transport Public Timişoara, iar traseul pe care va circula este Piaţa Libertăţii – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Traian – Piaţa Libertăţii.

Robert Kristof, city-manager:

Astăzi avem bucuria să punem încă o cărămidă la dezvoltarea turismului în Timișoara pentru că în ultimii ani numărul de turiști a crescut de la an la an. Chiar anul trecut numărul de turiști a depășit numărul de cetățeni din oraș și totodată recent am primit și titlul de ”best destination” în cadrul celui mai important eveniment din domeniul hotelier, ospitalier și turistic. Era obligatoriu ca noi să considerăm turismul cao parte esențială în dezvoltarea Timișoarei

Chiar de la prima călătorie, tramvaiul s-a bucurat de numeroși călători. Pe traseu, turiștii sunt însoțiți de un ghid care prezintă obiectivele istorice ale cetății în limbile română și engleză.

E minunat până acum. O idee excelentă din partea organizatorilor de a vizita orașul nu numai cu autoturismul. E excelentă și pe linia de tramvai pentru că e un mijloc de transport în comun al nostru, al tuturor și trebuie să ne cunoaștem și orașul în totalitate

Plimbările cu tramvaiul turistic vor avea loc în fiecare zi de duminică, între orele 12:00 şi 20:00. Biletele vor costa 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru copiii între 7 și 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *