TRAUMA ABANDONULUI, TRATATĂ LA LUGOJ

Alianța Română Fără Orfani organizează mâine și poimâine, începând cu ora 9, la Lugoj, un curs intensiv dedicat familiilor adoptive, asistenților maternali, îngrijitorilor din servicii rezidențiale, asistenților și psihologilor care lucrează cu copii cu istoric de traumă. Evenimentul va fi găzduit de Biserica Baptistă Providența, situată pe strada Hezerișului, nr. 1. La curs sunt invitate persoanele interesate din Lugoj, Timișoara și împrejurimi care doresc să afle mai multe despre cum pot să înțeleagă și să lucreze mai bine cu copiii care au trecut prin trauma abandonului, abuzului sau neglijenței.

Howerton Baron, pastor al Bisericii Providența:

Scopul cursului este să informăm despre traumele din viața copilului și să-i ajutăm pe oamenii care lucrează cu copiii să fie mai mai competenți. Ce calități credeți că trebuie să aibă un om care se ocupă de astfel de copii? Trebuie să aibă dragoste pentru copii, dar în același timp trebuie să aibă răbdare, să fie informat, să fie specializat, să fie bine pregătit pentru a lucra cu acești copii

Acest curs se organizeză pentru prima dată la Lugoj. El se desfășoară în mai multe locuri din țară, fiind susținut de Liviu Mihăileanu, președintele ArFo și de către soția sa Mirela Mihăileanu, dar și de psihologuul Alina Muntean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *