Trei cazuri noi de coronavirus confirmate la Lugoj

Lugojul are confirmate trei cazuri noi de infectare cu coronavirus, după o pauză de aproape două luni de la ultimul caz din oraș. Unul dintre pacienții s-a dus să se testeze din propria inițiativă la spital, în timp ce alți doi au fost testați după ce au ajuns la Urgențe.

Cel puțin unul dintre pacienți provine de la o multinațională din Lugoj. Este vorba despre Hella, unde s-au luat deja măsurile necesare de izolare a celor care au intrat în contact direct cu persoana infectată.

Pantaloni scurti Femei scurti de plaja„Un coleg este purtător sigur, a fost testat la Lugoj. Al doilea caz nu avem confirmare oficial, deoarece colegul a decis să își facă pe cont propriu testul, într-o rețea de spitale private, doar să vadă dacă are anticorpi sau nu, așteptăm să primim rezultate oficiale. În ceea ce privește primul caz, în cadrul companiei s-au identificat colegii cu care a intrat în contat săptămâna trecută, astfel că toți colegii săi sunt izolați. Privind măsurile de igienă, s-au făcut suplimentar pe acele culoare pe care colegul confirmat a avut activitate.

Zonele au trasee de acces, cât și de ieșire diferite, iar pentru activitățile de echipe sau pe linie de producție, acestea sunt izolate în funcție de activitățile pe care le desfășoară colegii, tocmai pentru a putea dezinfecta acolo unde este nevoie dacă apare un caz de îmbolnăvire. Colegul diagnosticat cert prezintă simptome, însă starea sa este bună. Va fi dus la Timișoara pentru îngrijiri. Urmărim să vedem cum va evolua starea lui de sănătate. Oferim familiei tot suportul pentru cât timp acesta lipsește de acasă”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Nicoleta Tudor, purtător de cuvânt la Hella.

DSP precizează că, în cazurile depistate pozitiv, se recurge la anchetă epidemiologică în urma căreia se izolează toți contacții direcți ai celor depistați că au coronavirus.


 
lugojeanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *