TREI SUCCESE ÎN MECIURILE DE PREGĂTIRE

Echipa de fotbal CSM Lugoj a început programul de meciuri amicale dinaintea startului noii ediții de campionat din Liga a III-a care va avea loc în 25 august. Până în acest moment CSM Lugoj a câștigat toate cele trei partide amicale, jucate însă cu echipe inferioare din punct de vedere valoric. În primul meci lugojenii au trecut pe teren propriu de formația din Recaș, angrenată în Liga a V-a, cu scorul de 1-0, au învins apoi în deplasare Bazoșul Vechi, echipă care joacă în Liga a IV-a cu 5-1, iar în ultimul amical s-au impus pe teren propriu, în fața celor de la Făget cu  7-2. Până la debutul campionatului, CSM Lugoj va mai disputa cinci amicale: patru pe teren propriu – în 1 august cu Șag, în 4 august cu Școlar Reșița, în 8 august cu Topolovăț și în 11 august cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, iar al cincilea în 18 august cu Horezu, la Hațeg. În 15 august, lugojenii au programat un meci în Cupa României, numele adversarului nefiind încă cunoscut.

Marius Maier, director CSM Lugoj:

În zilele care urmează sunt jocuri de pregătire cu Șagul în 1, miercuri. Sâmbătă vom avea un test cu un adversar dificil, Școlar Reșița, echipă pretendentă la promovare. Apoi săptămâna viitoare vom avea un meci cu Topolovățu Mare. Va urma un meci în cupă în data de 15 cu un adversar încă nedesemnat deoarece o fază premergătoare în Cupa României se desfășoară în 1 august și adversarul care ne va fi sortit se va stabili în urma disputării acestei manșe din luna august

Conducerea CSM Lugoj poartă o serie de tratative pentru a achiziționa o serie de jucători. Până acum s-a înțeles și urmează să semneze contractul cu David de la ACS Poli, cu doi portari, Axinte de la Poli Iași și Barbu de la Banatul Timișoara și cu Florin Bolgea, fost golgeter în Liga a IV-a în două ediții de campionat. De asemenea CSM Lugoj se află în tratative avansate cu Jula de la Școlar Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *