Un angajat al Detaşamentului de Pompieri Lugoj a fost depistat cu coronavirus

Detașamentul de Pompieri Lugoj, una dintre cele mai performante structuri de salvare din vestul țării, campioni naționali, prin tot ceea ce fac, se confruntă cu o problemă extrem de gravă și pot intra în carantină.

Intervențiile și tot ceea ce se întâmplă în cadrul unitei subunități a ISU Timiș au atras noul coronavirus, unul dintre angajați fiind depistat pozitiv. Un altul aşteaptă rezultatele testelor, pentru a ştii dacă este infectat cu coronavirus.

“Avem o problemă și vom apela la colegii din Timișoara, pentru sprijin, de care vom avea nevoie în caz de intervenţii”, ne-a declarat maiorul Silviu Picu, șeful Departametului de Pompieri Lugoj, parte integrantă a ISU Timiș.Salvatorii,  intervin la tot felul de evenimente și sunt expuși bolii, din cauză că mulți nu cred că există Covid-19.

În acest moment, la Spitalul Municipal din Lugoj se află 23 de pacienţi care au fost confirmati cu coronavirus, la care se mai adaugă opt suspecţi care asteaptă rezultatul testărilor. Spitalul aşteaptă să primească aprobările pentru linia a doua de gardă temporară pentru Covid-19, care va fi amplasată în secţia de paleaţie.

redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *