UN NOU PROTEST LA TIMIȘOARA

Timișorenii au ieșit din nou în stradă, după decizia instanței de condamnare a lui Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților. Protestul a început aproape de ora 20:30, când în Piața Victoriei se aflau peste 200 de oameni,  pentru ca după ora 21:00 numărul lor să crească la circa 1.000. S-au pregătit, ca de obicei, cu steaguri și pancarte împotriva guvernului și a partidelor aflate la guvernare. Timișorenii au scandat fără oprire împotriva Guvernului și împotriva partidelor aflate la guvernare.

Demisia ! Demisia ! Jos Guvernul! Jos Guvernul! Anticipate! Anticipate!

Liviu Dragnea și-a aflat joi sentința în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu și a fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel la completul de cinci judecători ai Înaltei Curți. Instanța a decis și anularea suspendării pedepsei de doi ani din dosarul Referendumul.

Protestul de joi seară de la Timișora s-a încheiat fără incidente. Manifestanții și-au dat întâlnire și duminică, la ora 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *