Un român a intrat prin efracţie într-o închisoare din Italia pentru că nu avea unde să doarmă

Un român în vârstă de 31 de ani, ajuns în Italia de numai câteva zile, a intrat prin efracţie într-o închisoare la scurt timp după ce a fost eliberat pentru că nu avea unde să doarmă. Totul s-a întâmplat în oraşul Moncalieri din regiunea Torino, acolo unde românul a ajuns în urmă cu câteva zile.

Potrivit presei italiene, românul a fost reţinut, iniţial, pentru tentativă de furt, pentru 24 de ore. În cele 24 de ore, el a fost transportat şi cazat într-o închisoare din Moncalieri.

A doua zi, românul a fost eliberat, însă pentru că nu avea unde să se ducă, s-a plimbat pe străzi, iar spre seară i-a venit o idee “strălucită”. După ce a consumat mai multe sticle de alcool, românul a intrat prin efracţie în închisoarea în care dormise cu o seară în urmă. Un gardian l-a observat pe român pe gardul închisorii şi l-a somat să se oprească.

Potrivit corriere.it, în momentul în care a ajuns în curtea închisorii, românul a început să îi înjure pe poliţişti şi chiar a vrut să îi lovească. Pe numele lui, carabinierii au deschis un dosar penal pentru intrare prin efracţie într-o instituţie militarizată şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

sursa: romaniatv.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *