Ungaria a dat marea lovitură! Anunțul făcut de țara vecină este cu adevărat surprinzător

Ungaria anunţă că a înregistrat o victorie importantă în contextul pandemiei de coronavirus. Ce au reuşit să facă autorităţile din ţara vecină şi ce noi restricţii au impus?

În Ungaria nu au mai fost înregistrate decese cauzate de coronavirus de mai mult de o săptămână. Astfel, numărul persoanelor decedate a rămas neschimbat, 596, cel al cazurilor active de infectare a crescut cu 11, ajungând la 510.

Costume de baie femei Magazin By YouÎn spitale sunt trataţi 69 de bolnavi, dintre care şase se află conectaţi la aparate de ventilaţie mecanică, iar 3.329 s-au vindecat deja. În carantină la domiciliu se află 7.824 de persoane.

Cei care revin în Ungaria din ţările situate în „zona galbenă şi roşie” sunt obligaţi să stea în carantină la domiciliu. Aproape toate ţările din Balcanii de Vest, cu excepţia Serbiei, se încadrează în „zona roşie”. Croaţia, Slovenia şi Austria aparţin în continuare „zonei verzi”, transmite RKB.

Scopul restricţiilor de intrare în Ungaria este stoparea aducerii în ţară a coronavirusului, precum şi formarea unor noi focare de infecţie.capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *