UTILAJE NOI LA SPITALUL DIN LUGOJ

Spitalul Municipal din Lugoj continuă să se doteze încetul cu încetul. Marți unitatea sanitară a achiziționat un tractor de tăiat iarbă, în valoare de 10.000 de lei și o motocositoare, în valoare de 3.000 de lei. Suma necesară cumpărării tractorului a provenit din fonduri private, de la un donator, iar banii pentru moticositoare au venit de la bugetul local. Managerul Erwin Floroni, spune că aceste achiziții sunt foarte utile pentru spital, având în vedere că există un singur angajat care întreține curtea unității, iar la începutul anului s-a stricat cositoarea manuală.

Erwin Flororoni, directorul Spitalului Municipal Lugoj:

Am decis încă de anul trecut, însă nu am avut fonduri, să cumpăr un tractoraș de întreținut măcar partea de gazon drept, unde e cât de cât iarbă și se poate tunde cu un tractoraș. Anul acesta am primit o sponsorizare de la un prieten și am investit în tractorașul acesta, chiar dacă lumea ar zice că nu era neapărat util să cumpăr un tractoraș. Curtea arată deranjant cu iarba mare, mai ales cum anul acesta a fost un an ploios, crește iarba mai repede decât apucam să o tăiem cu o motocoasă manuală. De asemenea, am cumpărat și o motocoasă cu bani de la bugetul local, care a fost undeva la 3000 de lei. Cu ea s-a început deja să se taie ieri și astăzi. Sper să țin sub control creșterea abuzivă de vegetație din acest an

Managerul spitalului lugojean a adăugat că în perioada în care nu a avut aceste utilaje, brancardierii și portarii spitalului s-au oferit voluntari și au venit cu motocoase de acasă pentru a tăia o parte din vegetație. În ceea ce privește copacii bătrâni din curtea spitalului, aceștia nu pot fi nici acum tăiați pentru că nu s-a obținut aprobarea de la Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *