Vești bune! Focarele de COVID-19 de la două spitale din Timiș au fost închise

Focarele de COVID-19 de la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia și la un spital privat din Timișoara au fost declarate închise.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, în județ au rămas active opt focare de coronavirus. În plus, în ultimele 24 de ore au fost finalizate 15 anchete epidemiologice, altele 19 fiind în curs de desfăşurare.

Haine Sport Femei Modele Noi By You“Avem opt focare active, sub supraveghere epidemiologică, două focare, respectiv spitalul în regim privat din Timişoara şi Spitalul de Psihiatrie Gătaia, fiind închise începând de astăzi.

Mai sunt active şi aflate în supraveghere: unitatea de procesare a cărnii Timişoara (219 cazuri confirmate), o unitate economică din judeţ (trei cazuri confirmate), o comunitate cu 11 cazuri confirmate, un centru privat de îngrijiri paleative (12 cazuri confirmate, cea de-a treisprezecea persoană declarată iniţial pozitivă nu este din focar şi nu are legătură epidemiologică), o altă unitate economică din judeţ (cinci cazuri confirmate), Secţia Obstretică-Ginecologie a Spitalului Municipal Timişoara (patru cazuri confirmate), un centru pentru minori (trei cazuri confirmate)”, spune purtătorul de cuvânt al DSP Timiș, Cornelia Bubatu.

În focarul din zona oraşului Făget numărul celor testaţi pozitiv pentru SARS-CoV-2 a crescut la 60 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *