Vesti bune ! Niciun bebeluș nu mai este internat cu COVID-19 la Timișoara

Toţi cei trei bebeluşi care au fost infectaţi cu coronavirus şi care ulterior au fost internaţi la Maternitatea Bega din Timişoara s-au vindecat și au fost şi externaţi din spital.

Ultimii doi nou-născuți, o fetiță și un băiețel, au fost predaţi mamelor lor, astăzi, spune directorul Maternității Bega, Marius Craina.

“Este vorba despre o fetiță, astăzi s-a făcut externarea împreună cu mama – la retestare am avut două teste negative Al doilea nou-născut este un băiețel, mama a fost retestată împreună cu nou-născutul după două săptămâni de internare, dar doar nou-născutul a fost confirmat negativ. La a doua retestare, făcută ieri, respectiv alaltăieri, mama a ieșit și ea negativă astfel încât au părăsit maternitatea. Noi mulțumim întregului personal pentru profesionalism, pentru modul în care au ținut legătura permanent între mamă și nou-născut și mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ținut pe toți sănătoși până acum și sperăm să ne țină și în continuare”, spune Marius Craina.

La Maternitatea Bega mai este internată o singură femeie infectată cu virusul SARS COV 2, fiind însărcinată în 24 de săptămâni.

magazin genti si posete dama din pielesursa: radiotimisoara.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *