[VIDEO] Alin Nica anunță că amână alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș

Alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș nu mai are loc astăzi, după cum a anunțat președintele instituției, Alin Nica.

Liderul CJ Timiș a precizat într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, înainte de începerea ședinței de plen a consilierilor județen, că a decis să amâne alegerea vicepreședinților. Decizia a fost luată în urma întâlnirii cu președintele USR Timiș, Cristian Moș, pentru ca formațiunea să își rezolve problemele semnalate în județ, a spus Alin Nica.

“Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu. Așa cum am declarat în toată această perioadă, îmi doresc un parteneriat stabil, pe termen lung. Noi am dat dovadă de fair-play când am votat în Consiliul Local viceprimarul Alianței USR PLUS, pe domnul Lațcău. Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR-PLUS și PNL”, a declarat Alin Nica.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *