VIDEO. Carambol cu două victime și cinci mașini implicate, una de pompieri

Accident cu două victime, luni după-masă, între Timișoara și Giroc. O șoferiță neatentă a lovit patru mașini după ce nu a păstrat distanța regulamentară în trafic și s-a speriat. Una dintre mașinile avariate aparține celor de la ISU Timiș.

Trening Camuflaj FemeiAccidentul, spun polițiștii, s-a produs din vina unei femei în vârstă de 24 de ani. Ea circula pe banda a doua, dinspre Timișoara spre Giroc, pe Calea Timișoarei, și a observat prea târziu un autoturism încadrat pentru a vira la stânga, condus de un bărbat de 44 de ani. L-a lovit din spate și l-a proiectat pe contrasens într-o autospecială a ISU Timiș, al cărei șofer circula regulamentar.

După impact tânăra de 24 de ani s-a speriat și a tras dreapta de volan. A ajuns pe prima bandă, pe aceeași direcție de deplasare, unde a lovit un alt autoturism pe care l-a proiectat la rândul lui pe contrasens, tot într-o mașină.

Mai multe echipaje de ambulanță, dar și polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului pentru a interveni. Șoferița vinovată, dar și șoferul în vârstă de 44 de ani, au fost răniți și au fost transportați la spital.

Polițiștii de la rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *