[VIDEO] PPU-SL Timiș a prezentat în Comuna Sacoșu Turcesc, pe cel mai tânăr candidat la funcția de primar din țară.

PPU-SL Timiș a prezentat în Comuna Sacoșu Turcesc, pe cel mai tânăr candidat la funcția de primar din țară, Andra Maftei, 25 de ani, vice-campioană mondială la karate.

VEZI LANSAREA OFICIALĂ AICI – Click pentru VIDEO

În prezența avocatului Daniel Ionașcu, președinte al PPU-SL, al europarlamentarului umanist Maria Grapini și al președintelui filialei Timiș al PPU-SL, Raoul Gordean, astăzi, în comuna Sacoșu Turcesc a fost prezentat candidatul umaniștilor la funcția de primar al Comunei, în persoana domnișoarei Andra Maftei, în vârstă de 25 de ani, născută chiar aici.

Așa cum spunea și președintele Daniel Ionașcu, candidatul umaniștilor este cel mai tânăr candidat pentru funcția de primar din întreaga țară și un semnal că tinerii trebuie să se întoarcă și să participle la dezvoltarea comunităților și la creearea unei vieți mai bune pentru cetățeni.

 

Deasemenea, liderul umaniștilor a asigurat asistența că PPU-SL va asigura, în mod gratuit consiliere juridică, pe tot parcursul mandatului de primar, atât Andrei, în activitatea administrativă ce o va desfășura ca primar, cât și oricărei persoane din comună dacă s-a simțit că asupra sa s-au comis abuzuri din partea unor instituții ale statului.

Europarlamentarul Maria Grapini, a prezentat candidatul PPU-SL, pe Andra Maftei, la funcția de primar al Comunei Sacoșu Turcesc, menționând calitățile pe care le are Andra și de ce a pariat pe tinerețea și capacitatea acesteia de a se implica total pentru bunăstarea localității. Este nevoie de un program de țară, ca tinerii să se întoarcă acasă și să participe la dezvoltarea locului, ei cunoscând cel mai bine necesitățile acestuia, a mai spus Maria Grapini.

Surpriza evenimentului a venit chiar din partea candidatului umanist, Andra Maftei, care în cuvântul său, după ce a mulțumit pentru încrederea acordată de conducerea centrală și județeană a PPU-SL și mai ales europarlamentarului Maria Grapini, pe care l-a catalogat drept ,,mentor,, al său, a citit Contractul cu cetățenii comunei Sacoșu -Turcesc, o premieră în politica românească, pe care se obligă să-l ducă la îndeplinire, în caz contrar, propunând ca cei care nu-și îndeplinesc promisiunile făcute în campanie, inclusiv ea, să fie înscriși pe o Listă a Rușinii, astfel ca toată comunitatea să-i cunoască și astfel pe viitor să nu-i mai aleagă în funcții publice.

Știrile24PLUS, vă prezintă în exclusivitate evenimentul electoral de la Sacoșu Turcesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *