Vine frigul! ANM anunță vreme rea și ploi abundente în tot Banatul

Vine frigul în România iar în câteva zile mai multe regiuni vor fi lovite de ploi abundente. Administația Națioanală de Meteorologie a anunțat cum va fi vrea în perioada următoare.

Prognoza ANM indică vreme rea și ploi abundente în mai multe regiuni ale țării. Totul se va schimba începând cu data de 25 septembrie, unde în majoritatea reginilor ţării vor fi iar precipitaţii abudente.

Până pe 25 septembrie, în Banat, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, în jurul a 28 de grade. După această dată, însă, temperaturile vor suferi scăderi drastice și vor ajunge la 19…20 de grade în zilele de 28 şi 29 septembrie. În luna octombrie, însă, ANM anunță un proces de încălzire, cu temperaturi de 23…24 de grade. Nopţile vor fi tot mai calde în prima săptămână de prognoză, astfel de la o medie a acestora de 11 grade, se va ajunge la 14…16 grade în 26 septembrie. Pentru a doua parte a intervalului sunt prognozate minime, în medie, între 8 şi 10 grade. După 23 septembrie, se vor înregistra ploi pe arii mai extinse şi posibil însemnate cantitativ, în perioada 25 – 28 septembrie.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *