Vine prăpădul! Temperaturi halucinante în weekend. ANM avertizează

Temperaturi halucinante în România în acest weekend. Administrația Națională de Meteorologie a emis un avertisment. La ce trebuie să ne așteptăm în acest sfârșit de săptămână?

Produse nou adaugate Vara Magazin Big MagAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de caniculă valabilă joi, vineri şi sâmbătă în sudul şi estul ţării.

Potrivit estimărilor meteorologice,  în perioada 6 – 8 august, în regiunile sudice şi estice vremea va fi caniculară şi se vor înregistra temperaturi maxime de 34 – 37 de grade Celsius, iar vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze la rafală, în general, de 40 – 50 km/h.

CITESTE SI: Noi reguli pentru acordarea concediului medical persoanelor care se află în carantină și izolare

Se depășește pragul critic

Totodată, ANM avertizează cu privire la faptul că vineri şi sâmbătă indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei şi local în Moldova şi Oltenia.

De asemenea, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii restrânse pragul critic de 80 de unităţi şi în Câmpia de Vest, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *