VOLEIBALISTELE AU RELUAT PREGĂTIREA

După ce luni a avut loc primul antrenament al echipei de volei a CSM Lugoj în noua formulă, înainte de începerea noului sezon competițional, ieri primarul Francisc Boldea a fost la Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu pentru a face cunoștință cu jucătoarele și pentru a discuta targetul în ediția de campionat viitoare

Francisc Boldea- primarul Municipiului Lugoj (PSD)

Le-am stabilit un target stabilit un target pentru acest an, locul 6. Aș mai dori să batem acasă pe Târgoviște și pe Agroland. Acesta este targetul și rugămintea pe care am avut-o. Le asigurăm sala, le asigurăm condițiile și bugetul exact cel pe care l-am promis, 12,3 miliarde pentru volei. Restul din sponsorizări. Sper să fie un buget mulțumitor și să obținem ceea ce ne-am propus, să fim în play-off. Aceasta este singura rugăminte pe care aș avea-o.

La rândul său, președintele secției de volei, Dan Brudiu spune că actualul lot este cel puțin la fel de valoros precum cel care a încheiat campionatul anul trecut, astfel că atingerea obiectivului nu ar fi o problemă.

Dan Brudiu- președintele secției de volei

Noi ne-am străduit să facem un lot cel puțin la fel de valoros precum cel de anul trecut și cred că am reușit. De acum înainte urmează ca pregătirea să-și spună cuvântul, ceea ce o sa vedem împreună în joc. Am încercat cât am putut ca să avem cât mai multe jucătoare românce, însă e mai greu să aduci jucătoare românce de valoare, așa că ne-am orientat pe filiera sârbă, acolo unde am avut relații bune, tradiționale, pe care am încercat să le fructificăm. Să sperăm că modificarea de ultim moment, prin indisponibilitatea liberoului Adriana Rotaru care ne-a forțat un transfer în plus să fi completat un lot care să fie competitiv la nivelul Diviziei A în acest an, la un nivel foarte foarte ridicat.

Revenită la Lugoj, după două sezoane petrecute la Agroland Timișoara, Diana Balintoni, căpitanul echipei se declară bucuroasă ca a revenit acasă și își dorește să facă aici o echipă competititivă.

Diana Balintoni- căpitan CSM Lugoj

Mă bucur că am luat decizia să revin acasă. Într-un fel mi-a fost dor să revin. Am avut emoții de câte ori am pășit în sală, pentru că aici am crescut, aici am învățat volei și nu o să uit asta niciodată. Sper că și publicul va fi bucuros că am revenit, pentru că eu categoric sunt. Care sunt așteptările de la viitorul sezon competițional? Îmi doresc să creăm o familie frumoasă aici, acesta este principalul obiectiv. Îmi doresc să atragem oamenii la sală, să vină să ne susțină, pentru că știu cât de iubit este acest sport în oraș și îmi doresc să îl facem să fie iubit în continuare și dacă se poate chiar mai mult. 

Așadar, obiectivul de volei în viitoarea ediție este obținerea aceleiași performanțe de anul trecut și anume ocuparea locului VI la finalul campionatului care va începe la finalul lunii octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *