VOR CANALIZARE ȘI GAZ METAN

Peste 100 de locuitori din satul Tapia au semnat un tabel, care a fost depus în data de 15 aprilie la Primăria Municipiului Lugoj, prin care solicită edilului șef să introducă rețelele de canalizare și gaz metan. Reprezentanții autorităților locale spun că vor ține cont de doleanțele localnicilor și dau asigurări că la începutul lunii mai vor rezolva problema.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

Acum ne-au cerut 107 oameni, au făcut o scrisoare către primar prin care roagă să prevedem la investiții o stație de medie presiune de gaz, sigur după ce se termină conducta pentru ca să se lege cetățenii din sat la conducta de gaz, fiind o problemă tot mai grea cea cu lemnele pentru iarnă. Noi am ținut cont de acest lucru, am chemat în data de 7 mai pe cei de la Distrigaz și Transgaz pentru a avea o discuție referitoare la cea mai economică posibilitate de a face o stație de transfer aproape de Tapia și Armădia, urmând ca cetățenii apoi să își realizeze, pe fiecare stradă, așa cum s-a întâmplat și în oraș, în mod propriu, conductele de alimentare. Dacă ne angajăm pentru ceva este pentru stația care trebuie făcută în apropiere. De acolo, așa cum se întâmplă în oraș, la fiecare casă fiecare om contribuie pentru a fi legat.

Investiția pe care Primăria Lugoj ar trebui să o facă la stația de gaz se ridică la aproximativ un milion de lei. Magistrala va trece pentru început pentru o porțiune de 4,5 km pe strada principală, însă numai după ce va fi purtată o discuție cu cei de la Transgaz, Distrigaz și Eon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *