Votează Ligia Iunia Dugulescu pentru funcția de senator din partea Partidului Mișcarea Populară Timiș. Votează Pozitia 1 !

Sunt Ligia Iunia Dugulescu si candidez la Senat, locul 1 pentru Partidul Miscarea Populara Timis.

Astazi ma aflu in Lugoj si sunt foarte bucuroasa intodeauana cand pot vizita acest oras frumos, al doilea ca marime dupa Timisoara, un oras infloritor care mereu a avut o economie buna si de aceea a fost un oras prosper.

Chiar din 1907 aici a fost infiintata prima fabrica de textile, urmata de alte 9 fabrici.

Intodeauana economia unui oras contribuie foarte mult la bunastarea cetatenilor, intotdeaua depinde foarte mult de productia care are loc in acea zona.

De aceea cred ca e un moment oportun ca mult mai multi  investitori sa fie atrasi catre orasul Lugoj, mai ales ca acum este si autostrada aproape, ceea ce reduce foarte mult costurile de tranport.

Imi doresc ca viitorul copiilor si tinerilor din Lugoj sa fie unul bucuros, fericit, sa-si gaseasca locul aici si sa nu trebuiasca sa plece in afara tarii.

De aceea cred ca si in Lugoj putem continua lupta pentru a atrage cat mai multe invesitii si pentru ca oamenii de aici sa se bucure de cat mai multa prosperitate.

Comandat de Partidul Miscarea Populara. Executat de SC Moniar SRL, CMF: 11200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *