Vreme caldă la început de săptămână in Timiș

Astăzi, vremea va fi caldă și predominant frumoasă la câmpie în cursul zilei. În zonele de deal și munte vor fi înnorări temporar accentuate și, mai ales în cursul după-amiezii și al serii, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Rochii-de-Zi-si-de-Seara-Magazin-By-YouIzolat vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de precipitații vor depăși 15…25 l/mp. În cursul nopții, cerul se va înnora treptat dinspre nord-vest, iar spre dimineață vor fi averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu viteze care vor atinge la rafală 55…65 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 32 de grade, iar cele minime între 15 și 19 grade.

Mâine, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea semnificativ în raport cu ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în cursul zilei, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși la rafală 60…70 km/h, trecător cu aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă cumulate vor depăși 15…25, izolat 40 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Spre seară aria ploilor se va restrânge treptat. În zona de câmpie, vântul va slăbi în intensitate, dar la munte vor mai fi rafale de peste 80…90 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade, cu valorile cele mai ridicate în sudul Banatului, iar cele minime între 7 și 12 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *