Vreme în încălzire în Banat, ziua și local noaptea, va ploua.

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul se va înnora treptat. Pe arii restrânse ziua și local noaptea, va ploua. La munte, treptat precipitațiile vor fi mixte și izolat se pot cumula cantități de apă mai însemnate.

Incaltaminte femei Botine - Magazin BIG MagVântul va sufla în general moderat ziua, când la rafală va depăși 55-60 km/h. Pe creste, va sufla cu rafale de peste 80-90 km/h, spulberând zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 15 grade, iar cele minime între 3 și 8 grade.

Mâine, vremea va fi, în continuare, mai caldă decât normal, deși valorile termice vor marca o ușoară scădere față de intervalul precedent. Cerul va prezenta înnorări temporare ziua și va fi mai mult noros noaptea, când pe arii extinse va ploua. Spre finalul intervalului, precipitațiile vor deveni mixte la deal și pe alocuri și în zonele mai joase din Banat. Cantitățile de apă cumulate vor fi pe arii restrânse mai însemnate. La munte vor fi precipitații mixte la început, apoi treptat vor predomina ninsorile.

Vântul se va intensifica treptat, iar noaptea va depăși la rafală viteze de 60-70 km/h. La munte, va sufla tare, depășind pe creste 90-100 km/h, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 14 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *