Vreme închisă cu ninsori în Banat

Astăzi, vremea se va menține în general închisă iar regimul termic va fi apropiat de cel normal acestei perioade. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, mai însemnate cantitativ în Crișana și la munte. Ceasuri de firma femei si barbati Magazin BIG MagVântul va sufla slab la moderat, cu intensificări la munte, unde va viscoli ninsoarea. Izolat vor fi condiții de polei, ghețuș și ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade, mai scăzute la deal și în depresiuni spre -1 grad, iar cele minime între -5 și -2 grade.

Mâin, vremea va intra într-un proces de răcire accentuată. Cerul va fi mai mult noros, iar pe arii relativ extinse va ninge, mai însemnat cantitativ în zonele de munte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare mai ales pe creste, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 3 grade, mai scăzute la deal și în depresiuni spre -2 grade iar cele minime între -6 și -2 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *