Vremea se răcește și va fi ploioasă în vestul țării

Astăzi, vremea va fi închisă și se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult acoperit ziua și temporar noros noaptea. Pe arii extinse în prima parte a zilei, apoi mai mult în Crișana, se vor semnala ploi și averse, la început izolat însoțite de descărcări electrice. Local cantitățile de apă căzute vor depăși 20-25 l/mp și izolat 30-35 l/mp. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în Crișana. La munte vântul va sufla tare. Izolat se va semnala ceață.

papuci si saboti de casaTemperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 13 de grade, iar cele minime între 3 și 8 grade.

Mâine, vremea se va încălzi, valorile termice apropiindu-se de normale. Cerul va fi variabil ziua și temporar noros noaptea. Izolat se vor mai semnala ploi. Vântul va sufla moderat cu intensificări. Dimineața izolat se va semnala ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 19 grade, iar cele minime între 5 și 10 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *