Zeci de amenzi în Timiș într-o singură zi pentru nerespectarea normelor sanitare

Zeci de amenzi au fost aplicate în Timiș într-o singură zi pentru nerespectarea regulilor sanitare de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Compleuri-si-Seturi-sport-Dama-Big-MagPolițiști de la IPJ Timiș, pompieri, polițiști ocali și de frontier, jandarmi și echipe de la Inspectoratul de Muncă, Direcția Sanitar Veterinară, Direcția de Sănătate Publică și de la OPC au continuat acțiunile de verificare în zonele aglomerate din piețe, târguri, terase și mijloace de transport în comu,.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate sâmbătă la nivelul județului Timiș au fost verificate 299 de societăți comerciale.

Au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind regimul rutier și 14 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Oamenii legii anunță că acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare.

“Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur”, transmite Prefectura Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *