ZILELE LIBERE, RECUPERATE SÂMBĂTA

Persoanele care lucrează la stat şi care au fost libere în zilele de 16 şi 17 august vor recupera aceste zile în regim de program normal în sâmbetele de 25 august şi 1 septembrie sau vor sta peste program până pe 7 septembrie, se arată într-o hotărâre de Guvern. Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului a picat anul acesta într-o zi de miercuri, astfel că Guvernul a dat liber bugetarilor şi în zilele de 16 şi 17 august pentru a crea o punte între ziua nelucrătoare de 15 august şi weekend. În ceea ce privește situația de la Primăria Lugoj, angajații care nu au fost la serviciu în aceste zile vor recupera în următoarele două sâmbete. O parte dintre angajați au fost prezenți la datorie, având în vedere că în 15 august a fost Ruga Lugojeană.

Francisc Boldea,  primarul municipiului Lugoj (PSD):

În ceea ce privește recuperarea zilelor din 16 și 17 august există două categorii de personal. O parte din personal a fost prezentă la lucru în 15, 16 și 17 august datorită faptului că a fost ziua orașului, a fost hramul Bisericii, în special biroul de management, parte tehnică și era absolut necesară pentru perioada aceea. De asemena au fost la datorie cei de la Poliția Locală, ș.a.m.d.. Pentru ceilalți am stabilit un program în următoarele două sâmbete. Deci în 25 și 1 septembrie vom face recuperarea după un program obișnuit al zilei de lucru

Primarul a mai spus că nu este de acord cu ideea de a se lucra câte o oră după program pentru a se recupera zilele libere și că preferă să se lucreze în următoarele două sâmbete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *