Connect with us

Ce cauti astazi ?

Stiri

Ziua Copilului, sărbătorită la 1 Iunie la Lugoj.

În intervalul 30 mai – 1 iunie, Clubul Copiilor și Asociația Smart Kreativ, în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj, Autoliv Romania și Asociația FOA – Fusion of Arts organizează o suită de evenimente cu tema ”Zilele Copilăriei”. Proiectul este finanțat din bugetul local al Municipiului Lugoj.

jucarii copiiLuni, 30 mai, de la ora 17, are loc Concursul de karting ”Cupa 1 Iunie”, locul de desfășurare al evenimentului fiind parcarea de lângă Autogară. Concursul constă într-o probă de îndemânare ce se desfășoară individual contracronometru și presupune parcurgerea unui traseu ce cuprinde: slalom printre jaloane, deplasare prin porți, oprire la punct fix. În caz de vreme nefavorabilă, competiția se reprogramează.

Marți, 31 mai, tot de la ora 17, este programat Concursul Vânătoare de comori în familie cu tema ”I love Lugojul”. Vânătoarea de comori este un concurs care îmbină ingeniozitatea, creativitatea și spiritul de echipă. Fiecare echipă formată din 3 copii (cu vârsta între 7 și 14 ani) și un adult trebuie să dezlege misterele ascunse în spatele indiciilor și să treacă de numeroase probe incitante și distractive. Înscrierile se fac la sediul Clubului Copiilor Lugoj până cel târziu vineri, 27 mai. Pentru startul concursului participanții trebuie să se prezinte la ora 17.00 la Clubul Copiilor. Numărul de locuri este limitat, se pot alcătui maxim 15 echipe. La fel, în care de vreme nefavorabilă, evenimentul se reprogramează.

Rochii de Zi si de Seara Magazin By YouMiercuri, 1 Iunie, între orele 10.30 – 14.00, Parcul ”George Enescu” se va transforma într-un spaţiu al distracţiei, cu numeroase provocări şi ateliere: Spectacol artistic susținut de micuții artiști de la Clubul Copiilor și Asociația FOA, Spectacol ”Grigo CIRCUS” (Rola-Rola, Jonglerie cu de toate, Hula Hoop – învârtit de cercuri, Omul Orchestră – o comedie cu 11 instrumente muzicale), Inside Bubble – copiii care participă la eveniment au ocazia de a intra în balonul de săpun gigant, Ateliere de  pictură (pictură pe față, pictură pe asfalt), Atelier interactiv de teatru de păpuși, Jocuri și trasee sportive. Tot de 1 iunie, de la ora 18, la Teatrul Municipal ”Traian Grozăvescu” are loc Spectacolul ”Lady Bubbles Show” ce aduce în fața micilor spectatori construcții spectaculoase din baloane de săpun (carusele, vulcani, domuri etc.) și baloane de săpun uriașe. Accesul în sala de spectacol se face numai pe baza unei invitații care se poate obține de la Clubul Copiilor în perioada 25-27 mai.

Și Bibliocicleta, proiect inițiat de Laura Secoșan, profesor consilier la Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu”, Simona Banda, profesor învățământ primar Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu”, Alina Polk, profesor învățământ primar Scoala Gimnaziala ”Anișoara Odeanu” și Daniela Țicu, profesor educator la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca”, întâmpină copiii lugojeni cu o nouă activitate.

”În 1 iunie de la ora 10 la 12, Bibliocicleta vă așteptă în Parcul Ștrandului cu o nouă poveste, ateliere de creație și multe jocuri. Distracția e garantată și pentru copii și pentru adulți! Suntem convinși că veți pleca acasă cu amintiri plăcute și noi prieteni. Pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Bibliocicleta Lugoj”, transmite prof. Laura Secoșan.

Indiferent de vârstă, copiii sunt așteptați să participe la evenimentele pregătite cu mult drag și entuziasm pentru ei.

Cabina Selfie 360sursa: redesteptarea.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...