Connect with us

Hi, what are you looking for?

Stiri

Ziua Internațională a Copiilor. Teatru, muzică, pictură și desen, de 1 iunie, la Lugoj

Ziua Copilului se apropie cu pași repezi, iar pentru a-i sărbători cum se cuvine pe cei mai mici dintre locuitorii orașului, Primăria Municipiului Lugoj pregătește o serie de evenimente.

Copiii și părinții din municipiu, dar și din împrejurimi, sunt invitați să participe la mai multe activități în aer liber, organizate de Primăria Municipiului Lugoj și Biblioteca Municipală împreună cu Asociația Fusion of Arts din Lugoj și Asociația pentru Promovarea Tradițiilor din Timișoara.

Haine Sport Trening FemeiZiua de marți, 1 iunie, va fi una plină de surprize, cu activități în aer liber dedicate copiilor, în mai multe locații din oraș, după cum urmează: la Casa Bredicenilor între orele 10-12, Biblioteca Municipală organizează activități recreative și educative de modelaj, desen și lectură, care se adresează copiilor cu vârsta de până în 10 ani.

În același interval orar, în Parcul George Enescu Asociația Fusion Of Arts pregătește un atelier de improvizație teatrală, un moment artistic cu un personaj din antichitate și o intervenție splash de pictură colectivă, care se adresează copiilor și tinerilor de toate vârstele.

De asemenea, de la ora 12, Clubul Copiilor din Lugoj va face din nou spectacol, de această dată cu o demonstrație de karting și ateliere muzicale de percuție. În Parcul Gării, copiii care doresc să descopere ritmul din muzică pot participa la atelierele de percuție, iar cei care sunt curioși ce poate face un kart, vor avea ocazia să vadă o demonstrație live. Pentru cei mai mici sunt pregătite zone de joacă și cretă pentru desene pe asfalt.

După-amiaza, în Parcul Ștrand între orele 17-20, Asociația pentru Promovarea Tradițiilor organizează o serie de activități cultural-artistice, un program muzical cu soliști de muzică populară, ateliere de pictură și dans, care, de asemenea, se adresează copiilor și tinerilor de toate vârstele.
 

”Vă așteptăm să ne bucurăm și să învățăm împreună! Mulțumim pentru implicare Poliției Locale Lugoj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș și Detașamentul de Pompieri Lugoj. Menționăm faptul că acest eveniment se va desfășura în acord cu toate prevederile legale în contextul pandemiei și programul poate fi modificat în funcție de condițiile meteo”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Lugoj.

Anul trecut, toate evenimentele dedicate Zilei Copilului au fost suspendate din cauza contextului pandemic.

Fier vechi lugoj Bratu Metal

redesteptarea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...

Stiri

Începând de luni, municipiul Timișoara intră în carantină timp de 14 zile alături de comunele periurbane Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Instituirea carantinei...